cat    esp
logo
una altra manera de
veure i sentir la vida
Cursos on-line i presencialsLLAURAR AMB ANIMALS

Cursos | Llaurar amb animals


Llaurar amb animal és una ciència, un art, el qual necessita tècnica i pràctica per a poder elaborar bé un bon llaurat de manera tranquil·la, harmoniosa i correcte. Si no hi ha una bona interacció entre el llaurador i l'animal, el maneig de l'animal no serà de cooperativitat sinó de lluita, fent que la feina no sigui agradable, ni per uns ni pels altres, i ocasionant així que el llaurat no es faci de manera adequada.

Degut a la zona on es troba l'escola, les nostres feines de llaurar són de les més complicades; on hi ha més demanda, per sol·licitar les feines de llaurar amb animal és en les finques que presenten forts desnivells, fortes pendents, essent impossible l'entrada de maquinaria. A part, com que la majoria de cultius són de vinya, les plantacions són molt estretes, complicant encara més la feina i evidenciant l'alt nivell de tècnica necessària.


Inscriure`s curs gratuït

Curs d´iniciació


El curs d'iniciació de llaurar amb animal està pensat per a totes aquelles persones que senten inquietud i curiositat sobre aquest art i ofici, i que se senten atrets per la cura de les terres però a la vegada tenen una afinitat cap als animals que serveixen per a llaurar, com els cavalls, rucs o matxos. En el curs s'ensenya les bases clau per a poder llaurar de manera particular i poder gaudir dels animals i la terra conjuntament.

Nivell Duració
Aficionats 22h: Teòric 10h + Pràctic 12h (tres dissabtes al matí)

Curs integral


Curs orientat per a totes aquelles persones que es volen dedicar a llaurar terres amb animals. No fa falta experiència prèvia en el sector equí, ja que aquest curs ensenya a l'alumne tot el que està relacionat amb aquest món, des dels temes més bàsics del món eqüestre fins a totes les tècniques del maneig de l'animal i l'arada, obtenint així un elevat nivell per a dedicar-se en aquest sector. S'ofereix, en primer lloc, temari teòric complet per preparar l'alumne abans d'assistir a les classes presencials després d'haver superat l'examen teòric pertinent.

NivellDuració
Professional60h: Teòric 20h + Pràctic 40h (10 dissabtes al matí)

Doma i venta de cavalls


Tots els cavalls, rucs o matxos serveixen per a llaurar les terres. L'únic que s'ha de saber escollir l'animal idoni, per a cada tipus de feina, i que algú sàpiga ensenyar-lo.
Si vols un animal per a llaurar o disposes d'un animal, a Medicago Escola Natura, s'ofereix la possibilitat d'adquirir o reciclar aquell animal que es vulgui.

Guarnicions i material per llaurar


Per a poder llaurar falta guarnició específica. Oferim material de segona mà i nou, amb diferents tipus de preus per a que sigui assequible per a totes les butxaques.

Treballs de la terra


Oferim el servei de llaurar terres amb animal, per tot tipus de cultiu i condicions de terreny. Degut a l'alta tècnica que presenta el nostre personal i bestiar, la nostra gran especialització són els cultius estrets i amb forts desnivells. Demani assessorament posant-se en contacte amb nosaltres.