cat    esp

Warning: get_browser(): browscap ini directive not set in /var/www/vhost/medicago.es/home/html/header.php on line 76

Notice: Trying to get property 'platform' of non-object in /var/www/vhost/medicago.es/home/html/header.php on line 77

Notice: Trying to get property 'platform_version' of non-object in /var/www/vhost/medicago.es/home/html/header.php on line 78

Notice: Trying to get property 'browser' of non-object in /var/www/vhost/medicago.es/home/html/header.php on line 79

Notice: Trying to get property 'version' of non-object in /var/www/vhost/medicago.es/home/html/header.php on line 80

Notice: Trying to get property 'ismobiledevice' of non-object in /var/www/vhost/medicago.es/home/html/header.php on line 81

Notice: Trying to get property 'istablet' of non-object in /var/www/vhost/medicago.es/home/html/header.php on line 82
logo
una altra manera de
veure i sentir la vida
Cursos on-line i presencials
Comença un nou curs!


Curso online y presencial de permacultura impartido por Medicago Escola Natura
Curso para aprender a labrar con animales impartido por Medicago Escola Natura
Curso online y presencial de permacultura impartido por Medicago Escola Natura
Curs ocells impartido por Medicago Escola Natura

Què és Medicago?


Medicago Escola Natura és una escola ubicada al província de Tarragona pionera al territori català i espanyol per la seva oferta de cursos relacionats amb la Connexió amb la Natura, Permacultura, Mentoring i llenguatge dels ocells.
Destaca la seva professionalitat i la seva qualitat en el sistema d`ensenyament a més de tenir la certificació oficial per Permaculture Association

Objectius


Medicago és un organisme social viu que es dedica a la transformació ecològica i amb vocació a l`empoderament i focalitzant el creixement de la persona.
El nostre gran objectiu és ensenyar a les persones a retrobar-se amb la natura, en un poblet de les muntanyes de Tarragona, ensenyant-los a comprendre, respectar i conservar el medi ambient. En Medicago Escola Natura defensem fermament la idea de continuar amb les nostres activitats econòmiques i quotidianes però, alhora, estar connectats amb el nostre medi gràcies tot això a la Permacultura.
S`inspira en els principis ètics (Cura de la terra, Cura de la gent, i Repartició equitativa dels excedents de la producció) i de disseny de la permacultura, implicant a la comunitat local en un procés col·lectiu per a una participació activa.
Medicago treballa proposant diverses activitats teòriques i pràctiques projectant un canvi de paradigma, utilitzant la Permacultura com a eina i apostant una mentalitat resilient, solidària i respectuosa amb el medi ambient.

Els nostres cursos


Medicago és un centre únic a la província de Tarragona, pioner a Espanya que compta amb els professionals més qualificat en el món de la Permacultura. A més de tenir el certificat oficial de la Permaculture Association.
En Medicago unim els conceptes de Permacultura unint-los amb tècniques de connexió a la natura per aconseguir així una satisfactòria experiència per als nostres clients, en un lloc paradisíac, un poblet a les muntanyes de Tarragona.
L`alumne podrà trobar aquell curs que més s`adapti a les seves necessitats, depenent del que estigui buscant i del camí que vulgui seguir. Estem en contínua expansió i això representa una contínua millora en els nostres estudis i un ventall de cursos diferents però interrelacionats que permetran a l`estudiant adquirir els coneixements idonis per al seu desenvolupament personal i / o professional.

Quin és l'origen del nom Medicago?


El nom de Medicago procedeix d'un gènere de plantes de la família de les Fabacease, és a dir, lleguminoses, que tenen com a gran característica la fixació del nitrogen a la terra, element indispensable per al creixement de les plantes.

Dintre del gènere, existeix tot un llistat d'espècies, entre les quals destaca Medicago arbòria, espècie autòctona del Mediterrani molt resistent a la sèquia i als sols pobres. Gràcies a aquesta planta es poden regenerar els sols degradats, ja que es poden utilitzar com espècie per a recuperar aquells sols danyats on, en un primer moment, seria difícil que creixessin altres espècies autòctones més sensibles.

Medicago Escola Natura ofrece cursos de conexión con la naturaleza